Preskočiť na obsah

Luisa Spagnoli jeseň/zima 21

Talianska značka Luisa Spagnoli stavila v kolekcii jeseň a zima 21/22 na kvalitné materiály ako je vlna, ktorú dámy môžu nájsť na sukniach, svetroch alebo úpletoch. Výhodou je, že ak má dáma na sebe oblečenú úpletovú sukňu vyrobenú z pravej vlny, nepotrebuje už hrubé pančušky, pretože vlna skvelo drží teplo. Dámy, ktoré majú oblečené úpletové sukne z vlny sa môžu teda vyhnúť nepríjemným pocitom počas dňa.

 

Nebojte sa asymetrických strihov

Dnešná móda nás nabáda, aby sme sa nebáli experimentovať. Tak tomu je aj v novej kolekcii na túto jeseň a zimu 21/22, ktorá sa nesie v znamení experimentovania, či už sa to už týka strihov alebo vzorov. Dokonca sami dizajnéri nás vo svojich kolekciách povzbudzujú, aby sme nebáli upustiť uzdu našej fantázii a obliekli si kúsky, ktoré možno na prvý pohľad pôsobia extravagantne, no budeme v nich pôsobiť rozhodne sebavedomo a zmyselne.

Ideálnym príkladom sú šaty s dlhým rukávom. Tento na prvý pohľad základný kúsok môže pôsobiť extravagantne aj zaujímavo. Aby tak základné kúsky pôsobili, je podstatné sa s nimi vyhrať. Je iba na nositeľke, či si takéto základné šaty vyberie v koženej verzii. Dáma oblečená v kožených šatách bude určite pôsobiť zmyselne. Je tento model pre vás „príliš“, pokojne siahnite po úpletových šatách. Ak ich doladíte zaujímavými doplnkami v podobe opasku a baretky, tak sa ihneď zmenia na nový model.

Máte chuť na experimentovanie? Skúste siahnuť počas chladnejších dní na jeseň a zimu po crop-topoch alebo braletkách. Samozrejme, tieto modely na chladnejšie počasie už nie sú vyrobené z ľahkých materiálov, aké sa nosili počas leta, ale sú s prímesou vlny a kašmíru. Kampaň na novú kolekciu Luisa Spagnoli dámam ukazuje ako sa nebáť nosiť takéto kúsky aj počas chladnejších dní. Zaujímavosťou je, že tieto kúsky môžu byť kombinované nielen v ležérnych, ale aj elegantných outfitoch.

Objavte nezvyčajné vzory

Aké vzory sa pred desiatimi rokmi nosili podľa vás? Za nás je to rozhodne červené káro! Ak sa ešte nájde v dámskych šatníkoch kúsok s takýmto vzorom, tak je treba ho opäť vytiahnuť. Spomínané kárované vzory budú túto jeseň a zimu dominovať. Nájsť ich môžeme na doplnkoch, ale aj na sakách či nohaviciach. Okrem kára dámy vyniknú aj vo farebnej kombinácií zlatej a čiernej na nohaviciach alebo sakách. Ak sa necítite na takéto vzory, nezúfajte. Luisa Spagnoli sa vo svojej novej kolekcii  inšpirovala aj znovuzrodením, presnejšie rozkvitnutými lúkami, ktoré môžete objaviť na šatách či romantických blúzkach.

Avšak, ak siahnete po modeloch bez vzorov, rozhodne nespravíte krok vedľa. Žiadanými farbami počas tejto jesene a zimy sú najmä biela, staroružová, fialová, modrá, hnedá, ale aj nestarnúca a elegantná čierna. Počas chladných dní je dôležité dbať na komfort a najmä teplo. Preto ako obuv odporúčame čižmy na podpätkoch, či už členkové alebo vysoké. Nebojte si obuť dlhé vysoké čižmy k jesenným šatám s dlhým rukávom. Tento trend prichádza z hlavných miest módy ako je Taliansko a Španielsko. Ak k takémuto outfitu skombinujete koženú alebo rifľovú bundu, rozhodne sa stanete neprehliadnuteľnou módnou ikonou!

 

Zdroj: lamio.sk

 

 

 

 

Ďalšie články

Fashion Blog

Trend kožených búnd, nohavíc či topánok s hrubou podrážkou je stále IN. Pre niekoho možno "drsný", priam motorkársky štýl sa však jednoducho