Preskočiť na obsah

Jesenný športový reštart

Koniec leta je ideálny na športový reštart. Či už vaše kroky zamieria do fitka, na promenádu alebo budete v športových outfitoch brázdiť ulice na kolesách. Vždy vyzerajte štýlovo.

 

Dlhé legíny sú klasika

Dlhé legíny z kvalitného materiálu, vreckami na elektroniku či kľúče, a s reflexnými prvkami pre bezpečnosť má doma asi každá z nás. Tieto dokonalé športové nohavice využijeme na všetky ročné obdobia. Stačí pridať podporujúcu braletku a vhodný top s teniskami.

Roxy

 

Do každého počasia                                                                                                            

Šušťáková bunda vás ochráni pred nepríjemýn počasím. Jej výhodou je, že ju môžete nosiť aj k iným ako športovým outfitom. Zladené legíny v 7/8 dĺžke sú ideálne na ešte celkom teplé dni. Spoločne vytvárajú kostýmový efekt, v ktorom nikdy nebudete pôsobiť nudne.

Alpine Pro

 

Vyberte úplet

Práve úpletové športové kúsky s vysokým podielom bavlny sú ideálne aj na nosenie do mesta. Menej pripomínajú pôvodný účel, a preto sa ľahšie zaradia do bežných mestských outfitov. K úpletovému crop topu a šortkám si dajte tenisky, šiltovku a malú zladenú ľadvinku alebo ruksak.

Sizeer

 

Extrémny výkon, prvotriedny materiál

Ak máte na bicykli alebo akomkoľvek inom športe podať skvelý výkon, váš outfit musí mať  vhodný strih, ale aj najmodernejšie materiálové prevedenie. Športová podprsenka s dokonalou podporou, top utkaný z rýchloschnúcej tkaniny a extra flexibilné šortky pre akýkoľvek rozsah pohybu.

Under Armour

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Sofia Nedvědová/ M Management

Ďalšie články

Pet Friendly

Spoločnosť vášho štvornohého miláčika je u nás vždy vítaná, lebo sme PET FRIENDLY centrum.

Nadčasový denim

Denim je stálica, ktorá nepozná ročné obdobia. Nie je však denim ako denim.

Škola volá

Pri výbere školskej tašky alebo batohu nehrá rolu iba dizajn.