Preskočiť na obsah

Inšpirácie pre váš interiér

Styling nie je len záležitosťou našich outfitov. Premyslenými dekoráciami a štýlovými bytovými doplnkami si zútulníte domov alebo vytvoríte interiér podľa vašich predstáv. Objavte širokú ponuku dekorácií, nábytku a doplnkov do každej miestnosti v novootvorenej predajni Home&You na prvom poschodí.

 

Jedáleň

Štrngajúce príbory, cinkajúce poháre a príjemné rozhovory pri nedeľných obedoch budú okrem skvelého jedla dokonalým zážitkom aj vďaka prestieraniu. Pekný damaskový obrus prestretý na stole, k nemu farebne zladené taniere pre každý chod, poháre na vodu aj sekt a samozrejme príbor.

 

Kúpeľňa

Nielen zrkadlo je neoddeliteľnou súčasťou funkčnej kúpeľne. Dávkovač na mydlo, uteráky, organizéry na kozmetiku, peny do kúpeľa v efektných fľaštičkách, ale aj sviečky, ktoré spríjemnia kúpeľové rituály. Všetky tieto maličkosti dotvoria atmosféru domáceho SPA.

 

Obývačka

Konzolový stolík alebo polička na odkladanie nemusí mať len funkčné využitie. Keď ju ozdobíte fotografiami, sochami či kvetmi bude toto miesto pôsobiť veľmi útulne. Pre pohodlné sedenie pridajte peknú tapacírovanú taburetku alebo štýlové kreslo.

 

Spálňa

Raňajky v mäkučkom župane a posteli plnej zdobených vankúšov - to je sen. Posteľná bielizeň zladená s dekou vás priam naviguje k dúšku  rannej kávy, ktorú si samozrejme vychutnáte v šálke zladenej s vašu posteľou. Kombinujte farby a vzory – všetko, čo potrebujete nájdete, v Home&You.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

LOCATION: Home&You

Ďalšie články

Vlasy koruna krásy

Produkty určené pre váš typ vlasov vám cielene pomôžu pri ošetrení, regenerácii a dennej rutine.

Kombinujte vzory

Nebojte sa kombinovať vzory, je to zábava. Nemusíte sa obmedziť len na dva odlišné, kľudne ich skombinujte aj viac.