Preskočiť na obsah

Doprajte si upgrade šatníka

Predĺžiť a ozvláštniť nositeľnosť vecí, ktoré ste si kúpili v predchádzajúcich jesenných či zimných kolekciách nemusí byť vôbec drahá záležitosť. Niekedy na to stačí jediný kúsok.

 

Šatka

Multifunkčný kúsok v podobe šatky nie je finančne náročným kúskom, no urobí veľké zmeny. Dá sa uviazať do vlasov ako turban, nedbalo prehodiť cez plecia, alebo uviazať na zahriatie okolo krku. Ak k šatke farebne doladíte kabelku, váš outfit naberie celkom nový dych.

Armani Exchange

 

Farebné topánky

Konečne sa oteplí a môžeme si naplno užívať odhalené členky v nových teniskách, lodičkách alebo mokasínach. Trendy priniesli záplavu farebností od púdrových po cukríkové odtiene. Zdobenia, pracky a štrasy sú v kurze. Využite to vo svoj prospech a oživte pomocou nich vaše zimné kúsky.

Gerry Weber, Tosca Blue

 

Hybridná taška

Kabelka do ruky, crosbody, alebo ľadvinka. Vykamienkovaný fashion kúsok je taký malý šperk, ktorý osvieži napríklad vlneno-menčestrový outfit. Štrasové kamienky naaplikované na veľkej ploche v kombinácii s bielym podkladom budú silným výrazovým prvkom pre akýkoľvek casual outfit. Či ju budete nosiť v ruke na krátkom remienku, ležérne ako cross-body cez sako, alebo v podobe opasku na úpletových šatách, je len na vás.

Fabio Gatto, Humanic Tosca Blue

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Lucia Michalcová / ExitMM

Ďalšie články

Pasoni

Zamilujte sa na prvý pohľad. Náš nový multibrandový butik PASONI na 1.

Nové pestré kolekcie Jar/Leto

Rozveseľte svoj šatník farebnými kúskami z nových kolekcií, ktoré prebudia vašu náladu zo zimného spánku a dodajú optimizmus z prichádzajúcich jarn