Preskočiť na obsah

Dlhé letné šaty

Vyjadrite v lete svoj štýl a siahnite po dlhých letných šatách. Sú najobľúbenejším kúskom teplých mesiacov, ktorý nepotrebuje veľa doplnkov. Ponúkame vám niekoľko efektných kombinácií. 

 

Zvieracie motívy

Na oversize šatách by zažiarila oranžová kabelka práve vďaka klasickej gepardej potlači. Vzdušné šaty nepôsobia dravo, práve naopak. Voľne padajúce volány pri chôdzi nežne lemujú členky v sandáloch na podpätku.

Sugarbird, Secret Shoes, Al Faro

 

Ružová a zelená

Presne táto kombinácia púdrovej ružovej a jabĺkovo zelenej na vzore v potlači priehľadných šifónových šiat s padnutým motýlím rukávom pristane blondíne aj tmavovláske. Nežná kombinácia strihu a farebnosti pôsobí až nadpozemsky.

Pinko, La Crema

 

Romantická krajka 

Biele vyšívané šaty pôsobia honosne vďaka efektnej béžovej výšivke na ľahučkom šifóne. K tomu si dajte nasúvacie šľapky s ozdobnou štrasovou sponou vyplnenou kamienkami, no a zdobená outfit skvelo doplní.

BCBG Max Azria, Secret Shoes, wagamama

 

Paysley vzor

Nesmrteľný vzor sĺz na potlači jemnej látky, prestrihy do výšky stehien a efektné uväzovanie okolo krku a na chrbte. To je kombinácia, vďaka ktorej sa v týchto šatách budete cítiť ako grécka bohyňa.

Luisa Spagnoli

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Patrícia Drbiaková/ M Management

 

Ďalšie články

Letu vládne overal

Ak uvažujete nad tým čo si zbaliť na dovolenku, jednoznačne odporúčame overal.

Ochrana pred slnkom

Užite si bezstarostný pobyt na slnku a doprajte pokožke zdravé, bronzové opálenie bez parabénov a s čistým zložením.