Preskočiť na obsah

Darčeky na poslednú chvíľu 

Vianoce sú za rohom a ak aj vy patríte k tým, ktorí si nákupy radi nechávajú na poslednú chvíľu, alebo vám ich už kuriér nestihne doručiť, máme pre vás cenné tipy, ako všetko vybaviť jednoducho, rýchlo a najmä prakticky. Klasikou je dobrá kniha, pre fajnšmekrov elektronika, kozmetika, alebo niečo do domácnosti, čo sa vždy zíde. 

 

Kniha pre každého

Každý človek si zaslúži dostať knihu. Je v nej múdrosť, poteší dlhodobo a listovať si v nej a dotýkať sa papiera sa nedá ničím nahradiť. Deti určite potešia najkrajšie zimné rozprávky z celého sveta, dospelákov kus vtipnej histórie Júlia Satinského, ktorá nesie znaky aktuálnosti aj dnes, alebo aristokratická noblesa v podaní najdlhšie panujúcej kráľovnej Alžbety II. 

Pantha Rhei 

 

Bylinky pre celú rodinu 

Starým rodičom šalviové alebo medové cukríky výborné pre ich zdravie, na mamine upracované ruky kvalitný krém, pre domáceho miláčika parfém. Drobcovi kvalitnú kozmetiku na jemnú pokožku a tatovi niečo po holení. Okrem kvalitnej prírodnej kozmetiky nájdete v predajni L´Erbolario na prízemí aj vynikajúce ovocné či bylinkové čaje.

L´Erbolario

 

Štýlová elektronika

Slúchadlá, ktoré vedia vytvoriť ticho, ipad, s ktorým žiadna úloha  nie je nesplniteľná, telefón, vďaka ktorému sa viete spojiť s kýmkoľvek. V prípade, že chcete niekoho obdarovať hodnotnejším darčekom, prémiová predajňa m:zone je to najlepšie miesto, kde kúpite všetky najnovšie Apple produkty a trénovaní Apple experti vám pomôžu s výberom.

m:zone

 

Niečo do domácnosti

Pekné drevené naberačky na šalát potešia vegetariána, čajového nadšenca dóza na čaj, trendy modernú kuchárku fľaštička na olej (ktorú môže využiť aj ako ťapku do lyžiarskej bundy). Každého potešia pekné utierky, lebo tie sa míňajú rýchlo. A ak naozaj neviete čo kúpiť, tak cukornička by nemala chýbať skoro v žiadnej domácnosti - aj keď ňou dieru do sveta nespravíte, svoje miesto si nájde.  

Home&You

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

DEKORÁCIE: Pirex Papier

 

Ďalšie články

Želáte si štedré Vianoce?

Vianoce sú čochvíľa tu a vy tento najkrajší čas v roku môžete stráviť v Eurovea, kde zažijete nielen príjemný čas adventu sp

Zladené Vianoce

Budete tráviť vianočné sviatky doma, u rodičov, na chate alebo s priateľmi?