Preskočiť na obsah

Celý deň v EUROVEA

Či sa ku nám chystáte cez deň v pracovnom nasadení, poobede na kávičku a nákupy s kamoškou, alebo chcete zažiť romantický večer s priateľom v kine, vždy vás radi uvidíme. Ak neviete, čo na seba, poradíme.

 

Office look -  môžu byť aj nohavice!

Nohavicový kostým je kúsok, ktorý by mala mať vo svojom šatníku každá správna žena, nielen “biznismenka”. Modrú oživíme koralovou blúzkou so zlatými doplnkami, telové lodičky sú priam základ každého stylingu a k tomu štýlová kabelka, aby ste boli v kancelárii neprehliadnuteľné!

Peek&Cloppenburg, Pasoni, Guess, Bijou Brigitte

 

Káva či nákupy - hlavne pohodlne!

Kvetinové šaty doplnené o farebnú kabelku, alebo klasické "boyky" džíny s príjemným svetríkom sú ideálne kúsky na kávu s kamoškou po pracovnom dni. Oddych nohám doprajte v kvalitných teniskách, budete ho potrebovať pri prezeraní najnovších kolekcií v našich butikoch.

 Desigual, Mango, Buzz, Guess, Cube, Bijou Brigitte

 

Romantika pri popcorne – prečo nie!

Rande v kine je stará dobrá klasika a dobrý dôvod vytiahnuť zo skrine jarné elegantné kúsky. Saténové šaty s dlhým rukávom, k tomu stále aktuálne moderné kovbojky, trendy kabelka a čelenka. Pre pánov odporúčame klasiku v podobe elegantných džínov, košele, svetra a tenisiek. No nezabudnite na popcorn, lebo nie je nič romantickejšie, ako podeliť sa s dámou o jedlo :)

Mango, Pasoni, Peek&Cloppenburg, Cube, Bijou Brigitte

 

TEXT&STYLING&FOTO: LSZ Photography

MODEL: Alžbeta Martinková / ExitMM

Anežka Stachová, Janino Brindza

LOCATION: Starbucks, Cinema City

Ďalšie články

Doprajte si upgrade šatníka

Predĺžiť a ozvláštniť nositeľnosť vecí, ktoré ste si kúpili v predchádzajúcich jesenných či zimných kolekciách nemusí byť vôbec d

Je to o šperku

Šperky sú silným módnym vyjadrovacím prostriedkom. Niekedy stačí iba jeden detail, aby sa zmenil charakter celého outfitu.