Preskočiť na obsah

Bez kabelky ani na krok

Kabelky sú pre každú z nás osobnou módnou záležitosťou. Sprevádzajú nás denne pri každej príležitosti a tvoria nezastupiteľnú súčasť šatníkov. Vybrali sme pre vás niekoľko zaujímavých kúskov na túto sezónu.

 

Obdĺžniková stálica

Obdĺžnikový tvar kabelky je klasika, ktorá by mala mať stále miesto v každom šatníku. Ak ju nosíte pod ramenom, je to znak toho, že dokážete zvládať stres a nebojíte sa ničoho. Nosením kabelky cez telo, takzvaným crossbody spôsobom, zakryjete zasa svoje krivky. Alebo ju nosíte v ruke? Potom si potrpíte na prvý dojem a tieto kabelky vám ho dotvoria.

Mango, Humanic, Ecco

 

XL-Clutch

Nosia sa v ruke alebo pod ramenom. Ich neformálny vzhľad ich predurčuje k všestrannému noseniu. Skvele sa hodia k pracovným nohavicovým kostýmom alebo šatám so sakom. Vraciame sa pomyselne v čase a hitom sa stáva opäť ladenie farby topánok a kabelky.

Tosca blu, Weekend Max Mara, Secret Shoes

 

Prepletaný trend

Prepletanú štruktúru v podobe prekladaných pásov rôznej hrúbky a materiálov poznáme väčšinou z obuvi. Tento trendový vzor sa logicky preniesol aj na kabelky. Ak teda túžite po jednej „letnej“ kabelke, neváhajte! Skvele doplní vaše outfity.

Cube, Karl Lagerfeld, Guess

 

MINI-Crossbody

„Čo je malé, to je dobré“. V zmysle tohto hesla sú minikabelky napriek svojej malej praktickosti postavené na piedestál neprehliadnuteľného šperku. Na výslní ostávajú aj túto jar. Či si ju prevesíte cez rameno alebo ju budete nosiť v ruke na ušku. Je to povinná jazda, ktorej kúpu určite neoľutujete.

  

Bijou Brigitte, Cube, Ecco

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

LOCATION: Bonami

Ďalšie články

Viete ako nosiť kvety?

Kvety v podobe modrotlače, romantických čajových ruží, abstraktnej echinacey či ručne maľovaných lúčnych kvetov kráčajú ruka v ruke s&nbs

Tipy na jarný reštart

Detox nie je hladovka! To platí o očistných vnútorných kúrach, ale aj o reštartovaní vašej pleti.

Nové kolekcie jar/leto

Nové kolekcie jar/leto sú už v obchodoch a butikoch. Kúpili ste si niečo na seba? Topánky, kabelku alebo pekný top?