Preskočiť na obsah

Ako si udržať opálenie

Chcete sa po dovolenke ešte dlho tešiť zo zlatohnedej pokožky? Vyskúšajte naše triky a produkty, ktorá vám pomôžu dosiahnuť želaný efekt. Vybrali sme pre vás niekoľko cenných spoločníkov na dlhé uchovanie krásneho sfarbenia z dovolenkových dní.

 

Včasná starostlivosť

Dôležité je začať ešte pred opaľovaním. Dávame vám do pozornosti túto vychytávku, ktorá vám v kufri nezaberie veľa miesta, ale hlavne nahradí viacero iných produktov. Balzam Tanning Unguent môžete použiť na celé telo a dokonca aj vlasy a pery. Vaše opálenie nielen urýchli, ale aj predĺži, pretože obsahuje exkluzívny stimulátor melanínu Melastim Tech. Receptúra je bez živočíšnych derivátov a obal 100 % recyklovateľný.

PUPA

 

Jemné čistenie

Ak ste už dosiahli želané opálenie, telový peeling je pre vás teraz tabu, rovnako ako aj príliš horúca voda, ktorá pokožku vysušuje. Radšej sa iba krátko sprchujte a použite jemný sprchový gél. Tento od L´Erbolario tvoria jemné, ale účinné čistiace zložky, získané z kokosu a ovsa s nízkou penivosťou. Zabraňujú nadmernému odlupovaniu pokožky a následnému vyblednutiu opálenia. Prírodné výťažky zo šupky vlašského orecha a karotky zvýraznia a predĺžia opálenie.

L´Erbolario

 

Intenzívne krémovanie

Hydratujte, krémujte. Bez nedostatočnej hydratácie totiž pokožka šupinatie a opálenie stráca svoje rovnomerné zafarbenie.  Vyskúšajte After-Sun Care Tan Extender, ktorý je určený na starostlivosť o telo. Receptúra je bohatá na aktívne hydratujúce ingrediencie. Bambucké maslo, extrakty z listov stévie a glycerolu rozmaznávajú, vyživujú a zvláčňujú pokožku. Nemastná, tekutá štruktúra sa rýchlo absorbuje.

Parfumérie Marionnaud

 

Doplnenie hnedej

Najlepší trik, ako zostať dlho hnedá sú samoopaľovacie produkty. Je to najjednoduchšia cesta, ako si opálenie nielen udržať, ale ho aj zintenzívniť. Na trhu nájdete veľmi veľa rôznych prípravkov, no s týmito samoopaľovacími obrúskami na telo i tvár si môžete vykúzliť opálený vzhľad pokožky kedykoľvek sa vám zachce. Obsahujú špeciálny komplex, ktorý aktivuje produkciu melanínu, vitamín E a marhuľový olej, čo pokožku hlboko hydratuje. Sú veľmi praktické, a hlavne na jedno použitie.

Douglas

 

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

DEKORÁCIE: Home&You

Ďalšie články

Škola volá

Pri výbere školskej tašky alebo batohu nehrá rolu iba dizajn.