Preskočiť na obsah

Ako nosiť pletený top

Štrikované aj háčkované topy nie sú len comebackom tohto leta. Módne domy už dlhšie avizujú návrat k štýlovým ručným prácam, ktoré dotvárajú mnohé outfity. Poradíme vám, ako ich nosiť.

 

Rafinovaný

Tento háčkovaný top púta pozornosť uväzovaním na chrbte. Ak si vyberiete sýty farebný odtieň, kľudne k nemu nakombinujte ešte šťavnatejšiu farbu. Oranžová s modrou vždy fungovali ako navodzovač dovolenkovej atmosféry. Tak ak náhodou dovolenku neplánujete, alebo ju už máte za sebou, tento outfit vám ju môže pripomínať celé leto.

TALLY WEiJL, Tiger

 

Multifunkčný

Béžový pulóver s trojštvrťovým rukávom a veľkými okami je kúsok, ktorý sa hodí na plavky, crop top alebo tielko. Bude výborne fungovať aj v zime na bielej košeli či roláčiku. Efektne bude vyzerať aj na jednoduchých puzdrových tmavomodrých šatách, alebo na spodničkových hodvábnych, ktoré sú tón v tóne. Viac ako vítaná je bižutéria v zlatej farbe.  

fabio gatto, La Crema

 

Zladený

Krátky crop top je dnes už nutnosťou každého moderného šatníka. V pleteninovom prevedení dodá každému looku ten správny letný šmrnc. K tomu odporúčame kraťasy z rovnakej série a niečo pekné do vlasov. Aj keď sa tieto kúsky dajú nosiť samostatne, spoločne vytvárajú oveľa ľúbivejší  efekt.

Tezenis, McDonald´s

 

Tvarujúci

Letný top na ramienka je upletený tak, aby jeho štruktúra opticky rozdeľovala, ale zároveň tvarovala proporcie. Tento korzetový efekt vyzerá lepšie, ako beztvaré pletené oversize kúsky, hlavne, ak máte radi outfity, ktoré zdôrazňujú vaše tvary. Oblečte ho ku krátkej sukni alebo do nohavicového kostýmu pod sako.

Mango

 

TEXT& STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: @v.simonicova /M Management

 

Ďalšie články

Ochrana pred slnkom

Užite si bezstarostný pobyt na slnku a doprajte pokožke zdravé, bronzové opálenie bez parabénov a s čistým zložením.

Dlhé letné šaty

Vyjadrite v lete svoj štýl a siahnite po dlhých letných šatách. Sú najobľúbenejším kúskom teplých mesiacov, ktorý nepotrebuje veľa doplnkov.

Klobúková dilema

Slnko svieti naplno a je k nám práve najbližšie. Preto je potrebné štýlovo sa chrániť.