Preskočiť na obsah

Ako nosiť pančuchy

Ženské nohy vyniknú najviac v šatách a sukniach. Podčiarknite krásu vašich nôh a túto zimu stavte na farebné a vzorované pančuchy, v ktorých budú vaše nohy v teple a zároveň neodolateľné. Inšpirovali sme sa v predajni BEPON, kde nájdete pančuchy na milión spôsobov, ale aj kolekcie dámskeho oblečenia, ktoré sa k nim skvele hodia. Veď posúďte sami.

 

Biele dievčenské

Áno, aj dospelé ženy môžu nosiť biele pančuchy, len ich treba vedieť dobre kombinovať so zvyškom outfitu. Aby ste nepôsobili infantilne, oblečte si k nim neformálne oversize šaty a obujte bootsy v rovnakom tóne. Potom to už bude iný príbeh. 

 

Sieťované zmyselné

Tento druh pančúch je určený na párty, alebo pre tie z vás, ktoré si môžu dovoliť vo svojich denných outfitoch trochu vyzývavosti. K tomu sukňa imitujúca kožu, saténová či hodvábna blúza, alebo vrchný diel vášho pyžama, to všetko doplnené o zdobené spoločenské lodičky.

 

Nestarnúca bodka

Bodkovaný vzor na pančuchách vyzerá vždy skvele. V prípade červených odtieňov je tieňohra na vašich preferenciách. Čím jasnejšia červená, tým provokujúcejší, výraznejšie pôsobiaci look. Ak hľadáte zlatú strednú cestu, potom je vínová bordová farba ideálna. Vyskladajte celý outfit v týchto tónoch a pohrajte sa so štruktúrami materiálov. Úplet na šatách tlmí a lakovaná koža na topánkach zas rozjasňuje.

 

Modrá čipka

Modrá s hnedou vždy funguje. Modrú čipku pripomínajúcu pančuchy oblečte k hnedej sukni či šatám. Ak zvolíte sukňu, doplňte modrú na vrchnom tope. Ak ste vysoké, môžete si obuť hnedé členkové topánky, pri nižších postavách odporúčame topánky vo farbe pančúch, čo opticky predĺži postavu.

 

TEXT&STYLING: Simona Domonkošová

FOTO: Petra Bošanská

MODEL: Natália Stretavská / ExitMM

LOCATION: Empori Caffe

SHOES: Secret Shoes

 

 

Ďalšie články

Škola mixovania

Bodky, pruhy, kocka, zvieracia potlač, kvety, abstraktné aj geometrické vzory. Máme ich na výber naozaj veľa.

Eco kúpeľ

Kúpeľňové rituály si v chladnom počasí vychutnávame oveľa intenzívnejšie.