Preskočiť na obsah

Fashion Blog

Na Vianoce preferujete pohodlný, ležérny outfit alebo skôr niečo slávnostné s poriadnou dávkou glam a extravagancie? Sviatočné inšpirácie nájdete v našom Fashion blogu, ktorý sme fotili v priestoroch predajne Krásne Vianoce.

 

Tatuum, Ecco

Sviatočné návštevy svokry a rodičov zvládnete  v pohodlných nohaviciach a peknom zimnom pulóvri. Základom týchto domácich outfitov sú však vždy topánky. Čo si obuť, aby to nebolo príliš veľa... teda lodičky, alebo  zas úplne málo ... len ponožky? Vyberte si kvalitné a zároveň vzhľadom pekné papuče. Sviatočné dni strávené doma, na chalupe alebo v rodinnom kruhu bez perfektných papúč nebudú ono.

 

Gate

Doba zaviedla nový trend ... „najpohodlnejšie Vianoce“. Ako by v zmysle tohoto hesla vyzerali tie vaše? Čo poviete na pyžamo? Pohodlné, presne podľa nálady. Vtipné, ale zároveň trochu honosné, keďže je saténové. Môžete v ňom zdobiť stromček, užívať si vianočné rozprávky na gauči, alebo si v posteli čítať knihu.  

 

Mango

Vo vianočnej reklame by sa kráska v trblietavých šatách s balíčkom v rukách bozkávala so svojím vysneným princom pod imelom. Scéna ako z filmu však nemusí mať okolo seba toľko lesku. Podstatou je ten princ a vy na jednom mieste. Je už jedno, či v teplákoch, župane alebo jeansoch a tričku. Táto inšpirácia vás určite nesklame.

 

Karl Lagerfeld

V čom zasadnete za štedrovečerný stôl vy? Samozrejme si dáme záležať, aby sme vyzerali dokonale. Vo velúrovom  elastickom smokingovom kostýme sa budete cítiť žensky a nesmierne pohodlne. Či už večeriate len vo dvojici, kde môžete lákať partnerove zmysly hlbokým dekoltom, alebo so svokrou, kde ako vrstvu pod sakom použijete blúzku a obujete baleríny, či s priateľmi v teniskách a vtipnom tričku vykúkajúcom spod saka.     

 

 

TEXT&STYLINK: Simona Domonkošová

FOTO: Jana Liška

MODEL: Natalia Hnatová / MManagement

LOCATION: Krásne Vianoce

Ďalšie články

Fashion Blog

Exkluzívna móda pre pánov. Vyskladajte si outfit z dizajnérskych kúskov založený na štýlových doplnkoch a kvalitných materiáloch.

Najlepší vianočný darček

Vianoce sú za rohom a ak aj vy patríte k tým, ktorí si nákupy radi nechávajú na poslednú chvíľu, alebo vám ich už kuriér nestihne