Preskočiť na obsah

Vianočné nákupy plné benefitov

Nákupy darčekov sú  už v plnom prúde, a preto sme pre všetkých návštevníkov nášho shoppingu pripravili niekoľko príjemných prekvapení. V Eurovea si tak môžete od začiatku decembra až do Silvestra dokonale vychutnať atmosféru Vianoc a ešte aj výhodne nakúpiť milé pozornosti pre vašich najbližších so skvelými benefitmi. Stačí nakúpiť v jeden deň darčeky za 30,40 alebo 80 euro a ešte v ten istý deň sa blokmi preukázať na informáciách.

 

Vianočná vonná karta

Ak miniete za jeden deň v Eurovea na jeden alebo viacero darčekov spolu 30 eur, dostanete od nás vianočnú vonnú kartu v tvare perníka alebo anjela. Či si ju umiestnite doma do interiéru alebo vášho šatníka je len na vás. Stačí sa preukázať bločkami z nákupov na informáciách, kde vám túto príjemnú pozornosť radi odovzdáme.

Balenie darčekov

Balenie vianočných darčekov je umenie hodné majstrov. Záplavy baliaceho papiera a všade vykúkajúca lepiaca páska uberú na čare aj toho najoriginálnejšieho vianočného prekvapenia. V Eurovea za vás radi starosti s balením vyriešime. V prípade, že u nás miniete na vianočné darčeky 40 eur, dostanete od nás balenie jedného darčeka gratis a môžete si pritom vybrať z dvoch originálnych dekoratívnych papierov. Aj  v tomto prípade platí, že sa musíte preukázať pokladničnými blokmi s rovnakým dátumom na informáciách kde dostanete kupón a ďalšie inštrukcie.

https://eurovea.sk/obchod/navetta

 

Taxík domov

Vianočné nákupy dajú naším nohám aj rukám poriadne zabrať. My to vieme a preto sme mysleli aj na to, aby vám ťažké tašky neuberali na vianočnej nálade.  V Eurovea od nás počas mesiaca december dostanete poukážku na taxík domov v hodnote 8 eur. Získať ho môžete veľmi jednoducho. Bločkami alebo bločkom z vianočných nákupov v hodnote 80 eur sa preukážete na informáciách a my vám taxi kupón odovzdáme. Potom je potrebné postupovať podľa inštrukcií, ktoré sú na ňom uvedené, aby ste si počas vašej cesty domov mohli spomínaný bonus uplatniť.

Nepremeškajte skvelú šancu, nakupujte výhodne.

 

Kompletné podmienky nájdete tu 

 

Ďalšie články