Preskočiť na obsah

PINKO predstavilo novú kolekciu

Tento týždeň prezentovala talianska značka PINKO svojim verným zákazníčkam a verejnosti novú kolekciu jeseň/zima 2019 a my sme si takúto udalosť nemohli nechať ujsť. Medzi zúčastnenými boli zástupcovia spoločnosti PINKO z Čiech, Slovenska ale aj Talianska.

„Do nadchádzajúcej sezóny PINKO prináša metalické farby zlatej, striebornej i medenej. Od romanticky jednoduchého looku, cez elegantný minimalizmus až po extravaganciu v podobe trblietok, strapcov a odvážnej zvieracej potlače. Farebné ladenie bielej s bielou, tónu v tóne či krémovej s bielou, to všetko a mnoho viac nájdete v aktuálnej kolekcii,“ opísal nové kúsky store manažér Michal Breznianský. Najhorúcejším trendom, ktorý je videní nie len na instagramových postoch  súčasných blogerov je určite kombinácia elegantných a športových vecí. Dovolené je kombinovať to, čo bolo predtým striktne oddelené a o tom Pinko je. „ Večerné šaty si kľudne môžete dať aj do práce. Na šaty si oblečiete svetrík alebo si dáte krátku koženú bundu. Ak z práce vyrazíte hneď na párty, trik je jednoduchý, stačí tenisky vymeniť za  high heels a kabelku do práce za  listovú,“ dodáva store manažér. Všetky kúsky od PINKO sú veľmi ľahko kombinovateľné. S troškou fantázie vykúzlite unikátny look z každej jednej veci. Vaše večerné šaty tak už nemusia smutne visieť v skrini a čakať na svoju príležitosť dvakrát do roka. Viete ich nosiť hocikedy!

 

PINKO je talianska dámska módna značka, založená v roku 1980 Pietrom Negrou a Cristinou Rubini. Spolieha na kvalitu, prekvapí svojou originalitou a pôsobivými fashion trendami, ktoré sú nositeľné, sofistikované a dostupné. Je metropolitné, hravé a ženské. Tvárou značky sa stali napríklad Alessandra Ambrosio, Naomi Campbell, Elle MacPherson alebo Eva Herzigová. Túto značku nájdete predovšetkým v Taliansku a Európe a taktiež predáva iba v najprestížnejších medzinárodných obchodných domoch. Pinko nájdete iba v EUROVEA a to na prvom poschodí.

 

http://bit.ly/pinko-eurovea

 

 

 

 

Ďalšie články