Preskočiť na obsah

COS otvoril v Eurovea svoju prvú predajňu na Slovensku

Sme veľmi radi, že COS, londýnska módna značka, otvorila svoju prvú predajňu na Slovensku, práve u nás. Priestor s rozlohou 605 m2 na dvoch podlažiach obsahuje jadro COS s estetikou moderného, nadčasového a funkčného dizajnu.

 

 

Dvere obchodu sa otvorili štvrtok presne o 12:00 a zároveň predstavujú kolekciu dámskeho, pánskeho a detského oblečenia COS jeseň / zima 2019, ktorá skúma kontrastné koncepty; štýl založený na silných, jasných líniách monumentálnej architektúry je doplnený pokojnou náladou spojenou s únikom do prírody sa spája do jedného celku. Vytvorenie kolekcie s kontrasnými formami a zmyslovým bohatstvom, pevnou štruktúrou a jemnosťou sa prelína, aby vytvorili prehnané proporcie, zatiaľ čo prírodné a inovatívne materiály vytvárajú architektonické siluety. Nové metódy dizajnu sa zameriávajú na jemnosť konštrukcie a dekonštrukcie, skúmanie objemných rozmerov a vytváranie efektívnej škály.

 

 

My sme nadšení, a čo vy?

 

Ďalšie články

PINKO predstavilo novú kolekciu

Tento týždeň prezentovala talianska značka PINKO svojim verným zákazníčkam a verejnosti novú kolekciu jeseň/zima 2019 a my sme si takúto